Basis
30 DKKpr. normalside
(2.400 tegn inkl. mellemrum)
Stavning
Grammatik
Tegnsætning
 

Ukategoriseret

Bestil korrekturlæsning

DKK

Niveau
Basis
Deluxe
Vælg sprog
Indtast antal tegn inkl. mellemrum
Kategori:

Betal med MobilePay, VISA og MasterCard

Om korrekturlæsning
Spellioo kommer dig til undsætning, når du har brug for at give din opgave eller ansøgning et kvalitetstjek, før den bliver afleveret til en overordnet. Det er altid en god idé at få rettet sin opgave af en udefra, før den bliver sendt videre. I stedet for bare at få den rettet af hvem som helst, tilbyder vi dig her et stærkt hold af kompetente korrekturlæsere med akademisk baggrund og med bred erfaring indenfor korrekturlæsning af mange forskellige slags tekster. Vi hjælper med at klæde dig godt på til jobsøgning og komme godt igennem studiet.

Vores mission er at lade studerendes tanker og ideer komme til udtryk på forståelig vis på papiret. Så kan du koncentrere dig om fagets teorier og om at vise dit talent for at kombinere dine kompetencer indenfor metodeanvendelse, teoriafklaring og analyseopstilling. Når opgaven er skrevet, sørger vi for at den er opstillet på overskuelig vis og skrevet i et flydende sprog, som er let at finde hoved og hale i.

En bred vifte af tekstservices
Hos os tryller vi med mange forskellige slags tekster, og hjælper dig med at komme til udtryk med et flydende, letlæseligt og fejlfrit sprog. Vi giver en hjælpende hånd når det gælder aflevering af diverse studieopgaver, bacheloropgaven og endda specialet. Vi samarbejder tæt med Københavns Universitet og vores korrekturlæsere har alle en lang studietid bag sig. Igennem studiet er de blevet øvet i at lave effektiv research, og kan derfor rette netop din opgave med rig indsigt. Vores korrekturlæsere forstår vigtigheden i at fremstille en elegant og overskuelig tekst, hvor alle ideer og argumenter kommer tydeligt til udtryk. Vi har en stærk skare af akademikere af bred faglighed, der forstår sig på det faglige sprog, og for øvrigt også kan rette akademiske opgaver på både tysk og engelsk. Dem som retter de engelsksprogede og tysksprogede opgaver, har en sproglig universitetsbaggrund og har selv skrevet opgaver på det pågældende sprog på universitetet. Derfor garanterer de, at den rettede opgave er på et flydende og naturligt sprog, der får dig til at lyde som en ægte britisk eller tysk akademiker.

Når det gælder jobsøgningen, står vi også klar til at hjælpe dig. Vi hjælper med at sætte dit CV op på en attraktiv og overskuelig måde, og får din ansøgning til at skinne. Gennem vores rettelser fremhæver vi dine bedste kompetencer i et legende sprog, der vil imponere den potentielle arbejdsgiver.

Altid klar til at hjælpe dig
Vi står altid til rådighed når det gælder små som store opgaver, der skal løses. Vores skarpe hold er vant til at arbejde indenfor en stram deadline, og kan derfor give din opgave et kvalitetstjek- og løft selv dagen før opgaven skal afleveres. Her hos Spellioo forstår vi godt at man som studerende eller jobsøgende har et stramt budget, der skal overholdes. Derfor tilbyder vi altid billig korrekturlæsning til lavpriser, som de fleste kan være med på. Kontakt os i dag og lad os give dig en hjælpende hånd med din næste opgave.