Basis
30 DKKpr. normalside
(2.400 tegn inkl. mellemrum)
Stavning
Grammatik
Tegnsætning
 

Ukategoriseret

Bestil korrekturlæsning

DKK

Niveau
Basis
Deluxe
Vælg sprog
Indtast antal tegn inkl. mellemrum
Kategori:

Betal med MobilePay, VISA og MasterCard

Er det tilladt at få min opgave korrekturlæst?

Ja, i de fleste tilfælde!

Vi går ikke ind og skriver din opgave - vi retter blot stavefejl, slåfejl, tegnsætning, grammatik og kommer med lettere sproglige rettelser - ligesom som din ven eller familiemedlem ville gøre, når de læser din opgave igennem. Hos Spellioo.dk får du en professionel og korrekt gennemgang af din opgave.

Dog skal du være opmærksom på, at der kan gælde særlige regler på enkle fag, hvor dine evner indenfor stavning og formulering er en del af bedømmelsen. Det er op til dig selv og vurdere, hvorvidt vores service er tilladt på den specifikke opgave. Hos Spellioo.dk har vi tavshedspligt, og vi vil aldrig udlevere oplysninger om vores kunder til tredjemand.

Korrektur af studieopgaver
Livet som studerende er en travl tilværelse, hvor underviserne forventer, du altid præsterer dit bedste, når du afleverer opgaver til dem. Det frustrerende er, at du kan risikere at stå i situationen, hvor du har helt styr på faget, kan præsentere og analysere teorierne og bruge metoderne på den helt rigtige måde, men fordi sproget halter, kommer analysen ikke ordentligt til udtryk. Her er det helt okay at bede om en hjælpende hånd og få en korrekturlæser til at kigge på din opgave. Vores team retter teksten igennem for sproglige og grammatiske fejl, og sørger for at sproget er glidende og flydende for læseren. Det er vigtigt du får udtrykt dine ideer klart, uden et forstyrrende sprog, der fratager fokus fra indholdet. Derfor sikrer vi, at du altid kan aflevere en fejlfri opgave, når vores kompetente korrekturlæsere først har tryllet lidt.

Altid en god pris
Her hos Spellioo har vi forståelse for, at man som studerende lever på et stramt budget. Derfor tilbyder vi altid billig korrekturlæsning, som de fleste kan være med på. Så kan du lægge bekymringerne på hylden og fokusere på at have fagets teorier og analyseteknikker på plads. Vi fører din opgave til dørs, og garanterer at teksten er fejlfri. Samtidig giver vi den det sidste finish, med et flydende sprog, der imponerer dine undervisere. Vi arbejder i tæt samarbejde med Københavns universitet, hvorfra vi har modersmål korrekturlæsere, som sikrer at din opgave er let forståeligt og på korrekt dansk. Udover at yde korrekturlæsning af høj kvalitet, står vores team altid klar til at give god service, og hjælpe dig hvis du skulle have spørgsmål eller har brug for at få rettet en opgave indenfor en kort tidsperiode. Du kan føle dig i trygge hænder hos os - sammen gør vi din opgave perfekt.