Basis
30 DKKpr. normalside
(2.400 tegn inkl. mellemrum)
Stavning
Grammatik
Tegnsætning
 

Ukategoriseret

Bestil korrekturlæsning

DKK

Niveau
Basis
Deluxe
Vælg sprog
Indtast antal tegn inkl. mellemrum
Kategori:

Betal med MobilePay, VISA og MasterCard

Er det tilladt at få min opgave korrekturlæst?

Ja, i de fleste tilfælde!

Vi går ikke ind og skriver din opgave - vi retter blot stavefejl, slåfejl, tegnsætning, grammatik og kommer med lettere sproglige rettelser - ligesom som din ven eller familiemedlem ville gøre, når de læser din opgave igennem. Hos Spellioo.dk får du en professionel og korrekt gennemgang af din opgave.

Dog skal du være opmærksom på, at der kan gælde særlige regler på enkle fag, hvor dine evner indenfor stavning og formulering er en del af bedømmelsen. Det er op til dig selv og vurdere, hvorvidt vores service er tilladt på den specifikke opgave. Hos Spellioo.dk har vi tavshedspligt, og vi vil aldrig udlevere oplysninger om vores kunder til tredjemand.

Korrektur af bachelor
Du har arbejdet hårdt på dit afsluttende bachelorprojekt de seneste mange måneder, og føler dig nu endelig klar til at aflevere. Men vent! Er sproget nu så flydende som du gerne vil have det? kommer dine ideer og konklusioner til udtryk på en klar og forståelig måde i dine analyser? Er det let at holde overblik i din opgave? Disse spørgsmål er vigtige at stille sig selv før man afleverer, da det gør en afgørende forskel for læserens oplevelse (og dermed også bedømmelse) af opgaven.
Du har arbejdet hårdt på at sammenfatte de bedste teorier indenfor emnet og udføre en fyldestgørende analyse, så nu må sproget endelig ikke spænde ben for, at du får en god bedømmelse! Derfor er det vigtigt at du får en korrekturlæser til at kigge på opgaven.

Professionelle korrekturlæsere med faglig indsigt
Når du skal have korrekturlæst din opgave, kan du ikke bare bede hvem som helst om at gøre det. Du har måske venner og familie der gerne vil korrekturlæse for dig, men problemet er, at hvis de ikke er korrekturlæsere med sproglig akademisk baggrund, kan de ikke garantere dig en korrekturlæsning, der opfylder dit faglige niveau.

Derfor tilbyder vi hos Spellioo et stærkt hold af kompetente korrekturlæsere, der har akademisk indsigt i krav til opgaver og er erfarne i at lave effektiv research til teksttunge opgaver. Vi forvandler dine tanker til tekst, som underviseren kan sætte sig ind i og giver en glidende læseoplevelse. Vi samarbejder med studerende fra Københavns universitet, som er danske modersprogs korrekturlæsere og sikrer dig rettelse af høj kvalitet hver gang. Vores korrekturlæsere forstår hvor frustrerende det kan være, når skriftsproget risikerer at trække ned på opgavens samlede bedømmelse. Derfor sikrer vi at sproget er fejlfrit, så det er opgavens indhold der forbliver i fokus.

En fejlfri opgave til en god pris
Hos Spellioo er vi forståelige overfor, at studerende har et stramt budget. Derfor tilbyder vi vores ydelser til en overkommelig pris, som de fleste kan være med på. Så kan du komme sikkert gennem studiet og samtidig bevare det gode budget. Vi vil gerne være med til at sikre, at dit hårde og vigtige arbejde de seneste mange måneder har båret frugt, og du nu kan få afsluttet din bachelor uddannelse med bravour! Derfor fører vi dig helt til dørs, med et sprog der imponerer din underviser og sikrer, at alt er til at forstå.