Ofte stillede spørgsmål

Op til 20 sider: 2-3 hverdage

20-50 sider og opefter: 3-5 hverdage

50+ sider: Kontakt os for leveringstidspunkt.

Det er rigtig billigt! I hvert fald hos Spellioo:

Klik her for at se priser på korrekturlæsning.

Word

For at se tegn/anslag med mellemrum i Word skal du klikke på ordtælleren i bjælken i nederste venstre hjørne. Så dukker "Ordtælling" op:

Ordtælling - tegn og anslag med mellemrum

Online ordtæller

Har du ikke adgang til Word, kan du kopiere din tekst ind på den her online ordtæller. Du skal bruge det tal, der står ud for "Characters (including spaces)".

Spellioo er en del af Translatioo ApS, som er et dansk oversættelsesbureau, hvilket betyder vi har mulighed for at korrekturlæse på rigtig mange sprog.

I vores bestillingsformular kan du vælge mellem Dansk, Engelsk, Tysk, Fransk, Spansk og Portugisisk. Har du behov for korrektur på et helt andet sprog, så vi hjælper vi dig også med det - kontakt os her

Selvfølgelig! Under bestillingsprocessen er det muligt at skrive bemærkninger, men du kan også altid kontakte os her

Ja, i de fleste tilfælde!

Vi skriver ikke din opgave for dig; vi retter blot stavefejl, slåfejl, tegnsætning, grammatik og kommer med lettere sproglige rettelser - ligesom din ven eller familiemedlem ville gøre, hvis de læste din opgave igennem. Hos Spellioo.dk får du en professionel og korrekt gennemgang af din opgave.

Dog skal du være opmærksom på, at der kan gælde særlige regler på enkelte fag, hvor dine evner inden for retskrivning og formulering er en del af bedømmelsen. Det er op til dig selv at vurdere, hvorvidt vores tjeneste er tilladt på den specifikke opgave. Hos Spellioo.dk har vi tavshedspligt, og vi vil aldrig udlevere oplysninger om vores kunder til tredjepart.

Det gør du bare under bestillingsprocessen. Hvis du bruger vores prisberegner og trykker på 'Gå til betaling', lander du på den side, hvor du kan uploade din tekst. Skulle du mod forventning opleve problemer, kan du altid sende os en mail info@spellioo.dk

Du kan sagtens få korrekturlæst mindre end 10 normalsider - vores minimumsbeløb er 300 DKK for 'Basis' og 350 DKK for 'Deluxe'.

Så hvis du bruger vores prisberegner og har mindre end 10 normalsider, skal du bare indtaste 24.000 tegn - hvilket svarer til 10 normalsider (2.400 tegn inkl. mellemrum pr. side), og dermed opnår du vores minimumsbeløb.
Muligvis! Vi søger altid dygtige og kompetente korrekturlæsere, som er interesserede i at arbejde freelance. Send en mail til info@spellioo.dk, hvori du skriver lidt om dig selv. Vedhæft meget gerne et CV og eksempler på tidligere arbejde.