Engelsk korrekturlæsning

Engelsk korrekturlæsningSkriver du opgaver på engelsk på universitetet, men har brug for at give dit akademiske engelske et løft? Skal du skrive en ansøgning til et internationalt firma og ønsker at fremstå så professionel som muligt? Så er du kommet til det rette sted! Hos Spellioo har vi et stærkt hold af erfarne korrekturlæsere, som er flydende i engelsk og har arbejdet med sproget på akademisk niveau. Vi har et tæt samarbejde med korrekturlæsere fra blandt andet Københavns Universitet, som forstår at opgaver på universitetet ikke blot skal være på korrekt engelsk, men også opfylde akademisk formalia og være i et flydende og naturligt sprog. Med Spellioo kommer du udenom typiske fejl som fordanskninger af sproget, engelske kommafejl og sjusket talesprog.

Når vi først har tryllet med din opgave, kommer du til at lyde som en ægte britisk akademiker, der argumenterer for sin sag i et helt fejlfrit sprog med farverige gloser. Sæt opgavens indhold i fokus, og gør din opgave let overskuelig og spændende at læse.

Vi sikrer dig en fejlfri opgave hver gang

Når man går på universitetet, er der meget der skal passes og forpligtelser der kalder på dig fra alle sider. Undervisere forventer, at du viser det bedste du kan, hver gang du afleverer en opgave. Selvom du taler og skriver godt engelsk, er det altid en god ide at få sin opgave korrekturlæst udefra. Det kan nemlig været rigtig svært at se sine sproglige og grammatiske fejl, når man selv er langt nede i teksten, og har kigget på den længe. Derfor anbefaler undervisere, at du får korrekturlæst opgaven af en anden, og det er der ingen skam i. Dog er det ikke nok at få en med engelsk som modersmål til at læse teksten. Hvis personen ikke har akademisk erfaring, kan det være, at teksten bliver vurderet til at være korrekt engelsk, men ikke lever op til det akademiske niveau, opgaveformen kræver. Hos Spellioo får du derfor en kompetent korrekturlæser, som selv har skrevet og fået vurderet akademiske opgaver på engelsk, og forstår de krav, opgaven skal leve op til. Alle vores korrekturlæsere har desuden bred erfaring med at rette opgaver fra mange forskellige studieretninger, og er øvet i at lave effektiv research til netop dit emne. På denne måde retter vores hold din opgave med god indsigt og garanterer, at sproget er fejlfrit netop indenfor dette emnes kontekst.

Ukategoriseret

Bestil korrekturlæsning

DKK

Niveau
Basis
Deluxe
Vælg sprog
Indtast antal tegn inkl. mellemrum
Kategori:

Altid billig korrekturlæsning

Da vores hold selv har en lang studieperiode bag sig, kan vi godt nikke genkendende til, at man som studerende er på et stramt budget. Derfor tilbyder vi effektiv korrekturlæsning til fast lavpris, som vi mener de fleste kan være med på. Vores mission er at skabe fejlfrie tekster i et flydende og lækkert sprog, som fanger læseren. Med vores rettelser og omformuleringer lader vi dine kompetencer indenfor teoriafklaring, analyseopstilling og anvendelse af metode skinne igennem, i et flot og forståeligt sprog. Vi står altid klar til at hjælpe dig med din næste opgave, selv hvis det er indenfor kort frist.